REKISTERÖIDY | | LÄHETÄ KIRJOITUS | KATEGORIAT | LUETUIMMAT KIRJOITUKSET | PARHAIKSI ARVIOIDUT KIRJOITUKSET | TUOTTELIAIMMAT KIRJOITTAJAT | KIRJAUDU SISÄÄN | SÄÄNNÖT | RSS-SYÖTE RSS-syöte
 

Tarjous!

 
   
Unohtuiko salasana?

Uusi käyttäjä?
AarreRunot - runoja satuja vitsejä laulun sanoja tarinoita sananlaskuja värssyjä ja sanoituksia

AarreRunot » Runot-ja-värssyt » Aika

Kirjoittaja: Milla98
Pääsiäiset ja vaput on ohi, koht jo alkaa kesäloma. Silloin uidaan, polskitaan. Ja auringossa loikoillaan. Myös limsoja maistellaan. Ja kukkien tuoksua haistellaan. Vihdoin taas tylsät koulut alkaa, ja silloin en kokeista saa mielenrauhaa. Silloin läksyt päätä painaa, mut myös voi harrastuksiaan jatkaa. Seuraavaksi Syysloma alkaa, ja silloin nukkua saa. Mut koht jo joululoma innoittaa, lahjoja toisille ostamaan. Jouluna lahjoista ja ruuasta nauttia voi. Mut varokaa! Ettei sua herätä aamunkoi. Sitten taas koulu alkaa ja loppuu kun seuraavaksi siirtyy talviloma, katos kun jääkiekot,luistelot on se on samalla hikiloma. Jo on kaikki lomat käyty läpi. Laita kiinni suun säppi. Runon nimi: Ajan Sävel, kommentoikaa! PYYDÄN. Sori ku pyysin ;)

Runot sadut vitsit ja laulujen sanat: AarreRunot.fi

Lisää kirjoittajan Milla98 runoja satuja vitsejä laulun sanoja tarinoita sananlaskuja värssyjä ja sanoituksia

Anna tähtiä kirjoitukselle: Ajan sävel

Keskiarvo: 3.6 (103 arvioijaa)


Kirjoituksen herättämiä kommentteja, ajatuksia, rakentavaa palautetta, kehuja ...

0 kommenttia (kommentoi)

Lähetä oma kommenttisi:

Nimi / Nimimerkki:

Sähköpostiosoite:

URL:

Tarkistuskoodi:

Heinäkuun ja syyskuun välissä oleva kuukausi:

Kommentti:
HUOMAA!

Kirjoittajat haluavat kuulla kirjoituksiensa herättämiä ajatuksia, kommentteja, rakentavaa palautetta ja kehuja. Ole ystävällinen ja lähetä asiallinen kommenttisi heti, oli se sitten muutama sana tai pidempi analyysi. Asiaankuulumattomat tai loukkaavat kommentit poistetaan.

Huom. Enter-painikkeella tehdyt kappalejaot helpottavat ja selkiyttävät pitkien kommenttien lukemista.

Sähköpostisoite- ja URL-kentän voit halutessasi jättää tyhjiksi (URL-kenttään mahdollisesti lisäämäsi sivuston osoite linkittyy automaattisesti, kun lisäät osoitteen kokonaisuudessaan, http:// mukaan lukien. Sähköpostiosoitteesi ei tule näkymään muille käyttäjille).